Info

Category: Info Published: Monday, 12 March 2018 Email

20190130 selfie

Nimeni on Minna Moira Parkkinen. Olen ennen kaikkea Vihreä ja monen sortin aktiivi ja #geekgirl (somenörtti).

Olen ollut ehdokkaana kunnallisvaaleissa vuosina 2012 – Paltamossa ja 2017 Kangasniemellä.

Olen syntynyt Kajaanissa v. 1975, skorpionin aikaan.

Yksi elämäni merkkipaaluista on aikani ulkomailla. Asuin Namibiassa, Norjassa ja Skotlannissa tammikuusta 2000 lähes kahdeksan vuoden ajan. Tulin takaisin Suomeen 30.10.2007.

En ehkä varmasti ikinä palaudu entiselleni. Expattina (ulkosuomalaisena) eläminen muuttaa ihmisen pysyvästi ja se jättää päälle ikuisen kaikokaipuun ja maailmankansalaisen sydämen. Sisintä kalvaa koko ajan tarve kokea seikkailuja ja elämyksiä. Ulkomailla eläneillä ihmisillä ja siellä viihtyneillä on keskenään sanaton ymmärrys tuosta tunteesta. Se voi olla toki nostalgian sävyttämää, mutta myös ihan aitoa innostusta uusien haasteiden kokemisesta ja niiden voittamisesta, uusiin ihmisiin tutustumisesta ja heidän kanssaan työskentelemisestä.

Rakastan Twitteriä yli kaiken. Se on parasta, mitä sosiaalisen median parissa on tähän mennessä tapahtunut. Twitterin kautta olen saanut elämääni mahtavia tuttavia, kavereita ja jopa muutaman ihan ystäväksi tituleerattavan. Olen käynyt romanttisilla treffeillä, taskulounaalla ja tweetmeeteissä ja aina kun avaan Twitterin, siellä on satoja ihmisiä, joiden kanssa voi olla vuorovaikutuksessa, avautua, hassutella ja sopia vaikka tapaamisia tulevaisuuteen.

Olen innostuja, empaattinen ja välitön. Joskus nämä ominaisuudet ovat positiivisia, mutta sattuu myös tilanteita jolloin ne saattavatkin tuottaa haasteita ja mutkia ongelmanratkaisuun..

Tuu mukaan. Laita viestiä!

– Minna

 mm @ minnamoira.fi 

@minnamoira (kaikissa somekanavissa) 

 

Artikkeleita ja esittelyitä itsestäni minnamoira.doc:n puolella:

9.8.2018 Blogiystäväpäiväkirja 

29.8.2012 Minun maailmani on vihreä

13.7.2012 Kaksi kuukautta, kaksi työtä, kaksi päämäärää, yksi elämä(parhaimmillani olen kun elämä on kiireistä ja tekemistä riittää)

10.6.2012 Pottumaito ja reikäleipä

7.6.2012 Inspiraatio

Hits: 502