Ravintola Seiska, Valtimo

Kategoria: Blogi Julkaistu: 14.02.2018 Kirjoittanut minnamoira

Vaikka nimi Seiska tuottaakin päässä mielikuva siitä sinikeltaisesta juorulehdestä, on Ravintola Seiska Valtimolla täysin kaimansa vastakohta. Tämä laadukas ja hyvän palvelun ravintola osoittautui mitä mainioimmaksi paikaksi käydä syömässä, tässä muuten varsin hiljaisessa kylässä.

(vanha postaus edellisestä blogista 16.10.2017) 

Lue lisää: Ravintola Seiska, Valtimo

Yksi sähköposti voi olla tuhannen euron arvoinen

Joskus ihmisten kanssa työskentely on aivan valtavan palkitsevaa. Niinkuin esimerkiksi eilen. 

Lue lisää: Yksi sähköposti voi olla tuhannen euron arvoinen

Hiihtäen

Kategoria: Blogi Julkaistu: 30.12.2017 Kirjoittanut minnamoira

Kävin tänään hiihtämässä. Koiran kanssa, sen kanssahan toki, kenenkäs muunkaan. Hiki valui, polvet tärisi, sukset lipsui, koira nyki vyötäröltä kun oli siinä kiinni. Ähisin ja puhisin ja kaikkeni antaneena lyyhistyin mäen huipulle. Katsoin jälkiäni sinne mistä olin tullut. Olin noussut noin 100 metriä mäkeä.

Lue lisää: Hiihtäen

Minä voitin

Kategoria: Blogi Julkaistu: 31.12.2017 Kirjoittanut minnamoira

Ihmisillä on tapana tehdä jonkinlaisia yhteenvetoja vuoden viimeisinä päivinä. En ole niitä kamalasti itse harrastanut, syystä että viimeiset vuodet ovat olleet varsin raskaita. Tasan vuosi sitten minulle sanottiin, kun valitin tuskallista elämäntilannetta, että minun pitäisi vain sietää sitä ja opetella elämään sen kanssa.

Lue lisää: Minä voitin

Pakkanen!

Kategoria: Blogi Julkaistu: 13.12.2017 Kirjoittanut minnamoira

Täällä on ollut tosi paljon pakkasta. Ja se on ihanaa! Olen fiilistellyt sitä ihan hirveästi. Ja pohtinut taas omaa kirjoittamistani. Tai eihän se kirjoittaminen ole taas se ongelma, vaan se, että olen kyllästynyt jo blogialustaani, vaikka vasta sain ulkoasun taas vaihdettua. Nyt haluaisin käyttää Joomlaa. :D HAH. Oikeasti.

Lue lisää: Pakkanen!