Miten päästä Lappiin töihin?

Minä hain toiseen työpaikkaani MOL.fi sivujen kautta, ilmoitus työpaikasta oli siis siellä. Mutta esimerkiksi Opteam rekrytoi Inari-Saariselkä-alueelle matkailun alan paikkoihin. Jos olet kokki tai tarjoilija, sinulle löytyy töitä ihan varmasti. Eräoppaat ja luonto-oppaat työllistyvät myös. Lisäksi en voi korostaa tarpeeksi omien verkostojen kautta saatavaa tietoa avoimista työpaikoista. Kannattaa rohkeasti julkaista Facebookissa tai Twitterissä että etsii töitä, siitä ei ainakaan ole haittaa. Paitsi tietenkin, jos etsit töitä salassa tämänhetkiseltä työnantajaltasi. 

Lue lisää: Miten päästä Lappiin töihin?

Lappifiilistelyä

Kategoria: Blogi Julkaistu: 10.03.2018 Kirjoittanut minnamoira

Mä oon fiilistellyt Lappia ihan hulluna tässä viimeiset viikot... itse asiassa kuukaudet, koska fiilistelin toki Kakslauttasenkin aikana. Annoin Lapille kaiken ja mitäs sain käteen? En mitään. 

Lue lisää: Lappifiilistelyä

Yksi sähköposti voi olla tuhannen euron arvoinen

Joskus ihmisten kanssa työskentely on aivan valtavan palkitsevaa. Niinkuin esimerkiksi eilen. 

Lue lisää: Yksi sähköposti voi olla tuhannen euron arvoinen

Ravintola Seiska, Valtimo

Kategoria: Blogi Julkaistu: 14.02.2018 Kirjoittanut minnamoira

Vaikka nimi Seiska tuottaakin päässä mielikuva siitä sinikeltaisesta juorulehdestä, on Ravintola Seiska Valtimolla täysin kaimansa vastakohta. Tämä laadukas ja hyvän palvelun ravintola osoittautui mitä mainioimmaksi paikaksi käydä syömässä, tässä muuten varsin hiljaisessa kylässä.

(vanha postaus edellisestä blogista 16.10.2017) 

Lue lisää: Ravintola Seiska, Valtimo

Minä voitin

Kategoria: Blogi Julkaistu: 31.12.2017 Kirjoittanut minnamoira

Ihmisillä on tapana tehdä jonkinlaisia yhteenvetoja vuoden viimeisinä päivinä. En ole niitä kamalasti itse harrastanut, syystä että viimeiset vuodet ovat olleet varsin raskaita. Tasan vuosi sitten minulle sanottiin, kun valitin tuskallista elämäntilannetta, että minun pitäisi vain sietää sitä ja opetella elämään sen kanssa.

Lue lisää: Minä voitin