Palvelut

Palvelut

Täältä löydät monipuoliset digitaalisen markkinoinnin palvelut. Someassistentti, markkinoinnin assistentti, tekijällä voi olla monta nimeä. Minkälaisia digitaalisen markkinoinnin palveluita sinä tarvitset? 

Minna Clare @minnamoira

Onko sinulla tekemätöntä työtä? Ei hätää, olet oikeassa paikassa!

Täältä löytyy

A

P

U

A

!

Hei, olen Minna Clare, digitaalisen markkinoinnin ja toimistotyön ammattilainen palveluksessasi.

– Kuinka voin auttaa?

 • www-sivut WordPressillä
 • graafinen suunnittelu, esitteet, käyntikortit, logot, mainokset printtiin ja nettiin
 • sisällöntuotanto erilaisin medioihin ja kanaviin
 • sosiaalisen median ylläpito
 • Google Ads, Facebook ads
 • valokuvaus
 • videokuvaus
 • kirjanpidon valmistelu kirjanpitäjälle, laskutus
 • asiakirjojen ja hakemusten kirjoittaminen
 • asiakaspalvelu
 • englannin ja norjan kieli

PALVELUT

LUE

palveluistani

Teen sinulle brändisi mukaiset esitteet, käyntikortit, mainokset printtiin tai nettiin.

Puuttuukö sinulta brändi? Ei hätää, sillä voin suunnitella sinulle brändivärit, sloganin ja logon visiosi perusteella ja auttaa myös markkinointiviestinnän värien ja typografian (oikeiden fonttien) valinnassa. Samalla tietenkin käymme läpi brändiviestintäsi avainasiat. 

 

Tarvitsetko video- tai valokuvausta sisällöntuotantoosi? Teen sinulle tiedottavat markkinointivideot, myyntivideot tai yrityksesi esittelyvideot. Tutustu tekemiini videoihin referensseissä.

Valokuvaan mielelläni tuotteesi, henkilöstösi tai toimipisteesi. Voimme myös ottaa tilannekuvia tai muita valokuvia tarpeesi mukaan somesisältöihin, verkkosivuja varten tai graafisen tuotannon tarpeita varten. 

Tarvitsetko apua mainoskampanjasi suunnitteluun? Teen puolestasi Google Ads-markkinointia, Facebook ja Instagram- mainokset sekä muut maksulliset mainokset tarpeen mukaan. Etsin sinulle sopivat kanavat ja autan myös digitaalisen markkinoinnnin suunnitelman tekemisessä. 

Modernit ja responsiiviset www-sivut WordPressillä tai vaikka Joomlalla. Kieliversioilla tai ilman, räätälöidyn tarpeesi mukaan. Minulla on yli 10 vuoden kokemus WordPress-pohjaisten sivujen tekemisestä. 

Täysin uutena ostettavaan palveluun kuuluu luonnollisesti WP-asennus serveritilaan ja asetusten kohdilleen laitto. Kaikki sisältö SEO-optimoidaan. Tarjoan myös SEO optimointia erillisenä palveluna. Konsultoin mielelläni myös domain-nimen (www-osoitteen) hankinnassa, minkälainen nimi kannattaa valita ja miksi, tai miksi ei. 

Voimme myös tehdä sopimuksen www-sivujen sisällöntuotannosta tai sivuston säännöllisestä päivittämisestä. 

Tarvitsetko jonkun vastaamaan puhelimeen, kirjoittamaan asiakassähköposteja tai  päivystämään yhteydenottoja asiakkailtasi? 

Minulla on yli 12 vuoden kokemus asiakaspalvelusta ja en arastele puhelimessa puhumista. Voin toteuttaa puolestasi puhelinkampanjat, asiakaskontaktoinnit tai muut projektit joihin sinulla ei itselläsi ole aikaa. 

Tarvitsetko somettajan, sisällöntuottajan tai haluatko ylläpitää somekanaviasi tai verkkosivuja päivitettynä säännöllisesti?

Voimme sopia eri mediakanaviesi ylläpidosta tarpeen mukaan, markkinointisuunnitelmasi mukaisesti.

Eikö sinulla ole (digitaalista) markkinointisuunnitelmaa ? Ei hätää, voit palkata minut tekemään yrityksellesi semmoisen. Samalla voimme päivittää myös yrityksesi markkinointi/ ja liiketoimimintasuunnitelman.

Tarvitsetko apua yrityksesi tai henkilökohtaisiin paperitöihin?

Haetko töitä, apurahaa, oleskelulupaa tai tarvitsetko apua CV´n teossa? Pitäisikö sinun tehdä valitus tai muistutus jostakin asiasta jonnekin taholle?

Onko sinulla arkistoitavaa, järjesteltävää tai skannattavaa paperimateriaalia?

Älä jätä paperitöitä tekemättä ajanpuutteen takia, vaan ota rohkeasti yhteyttä, minä voin varmasti auttaa sinua!  

Puuttuuko sinulta (digitaalinen) markkinointisuunnitelma? Ei hätää, voit palkata minut tekemään tai konsultoimaan kuinka tehdä yrityksellesi semmoisen. 

Jos yrityksesi tarvitsee liiketoimintasuunnitelman päivittämistä tai semmoisen laatimista, ota yhteyttä, sillä voin auttaa myös tässä! 

Yhteystiedot

Company

freelancer

Email

mm @ minnamoira.fi

Phone

+358 44 5859995

Website

www.minnamoira.fi

%d bloggers like this: